miercuri, 15 decembrie 2010

De ce au ras curcile azi?

Snobismul , intr-o forma mai subtila sau prea direct de directa castiga teren. Si nu ar fi nici o problema ca i-am dori sa fie sanatos si la mai mare daca nu ar crea situatii de-a dreptul comice.

Impartirea dupa clase sociale, ginta moderna, a ajuns si ea la loc de cinste . Cum se putea altfel ? Amuzanta este combinatia celor doua si dorinta netarmurita a unuia sau altuia de a ascede la o alta clasa sociala.Si ce daca nu are relatii reale  si le face ca e de ajuns sa cunosti pe Nea Toma din coltul Aleii 14 colt cu  Aleea 15, cel a carei verisoara de grad 10 e cumnata cu Mitica a Popii care tine pe Leana a lui Sprintaru ,Leana care a fost colega de gradinita cu Marioara lui Pandelica ,Marioara care-l cunoste din povestile prietenei pe Gogu . Deci  Gogu si cunostinta lui Nea Toma se cunosc. Luand-o inapoi pe firul de rudenie,sunt chiar prieteni vechi si no ...cate cunostinte comune au.
Vreo doi cunoscuti din astia de ai lui Gogu, dupa ce se descopra pot deveni deja prieteni, au subiecte comune de discutie doar fac parte din aceeasi clasa sociala cu Gogu.

Daca s-ar opri aici comedia ieftina, multi s-ar amuzam, chiar si eu si mi-as gasi alta ocupatia azi. Dar cand "relatiile"astea sunt folosite pentru a obtine avansari, posturi...si chiar merge , e un mare bai.
Nu iti ramane decat sa gasesti niste curci , sa le filmezi razand , sa pui filmuletul pe youtube , se mai amuza si altii,  mai trece o zi in societatea moderna, cu zambetul pe buze ca doar umorul ironic mai ramane in asa situatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu